Inkluzivní vzdělávání ve školách hlavního vzdělávacího proudu se zaměřením na žáky imigranty - Mielke, Jana (WEB REVISTA LINGUAGEM, EDUCAÇÃO E MEMÓRIA, 2017)
Výzkumné sdělení je zaměřeno na problematiku inkluzivní edukace žáků - imigrantů ve školách hlavního vzdělávání .